• Log in
  • 0

    Geen producten in je winkelmand.

Zwangerschapscoaching is een één-op-één traject, helemaal afgestemd op jouw behoeften. Het bereidt je voor op je bevalling. Dit kan volledig online of aan huis, je hoeft dus niet de deur uit.

– De zwangerschapscoaching is een uitkomst wanneer je bijvoorbeeld om medische redenen het rustig aan moet doen. Een cursus buiten de deur is in dit geval vaak te inspannend.

– Wanneer je zwanger bent van je volgende kindje kan het zijn dat je geen behoefte meer hebt aan een groepscursus. Toch heb je behoefte aan het opfrissen van informatie en/of het doen van oefeningen afgestemd op jouw persoonlijke behoefte.

– Je bevalling komt steeds dichterbij en op het laatste moment krijg je toch behoefte om je op een goede manier op je bevalling voor te bereiden. Je buik is al aardig rond en je vindt het prettig om niet meer de deur uit te hoeven.

– De cursus zwangerschapsyoga heb je al gevolgd of je bent hier nog mee bezig. Er zijn een aantal zaken die je maar niet van je af kunt zetten. Hierdoor ervaar je stress of spanning. Via de zwangerschapscoaching kunnen we hier aandacht aan besteden, waardoor je je weer zekerder en rustiger gaat voelen.

Cursusoverzicht

Sessies worden afgestemd op jouw behoeften.
© 2024 The House of Balance - Powered by Maatos