• Login
  • 0

    Geen producten in je winkelmand.

Zwangerschapscoaching is een een-op-een traject, helemaal afgestemd op jouw behoeften. Het bereidt je voor op je bevalling. Dit kan volledig online, je hoeft dus niet de deur uit.

– De zwangerschapscoaching is een uitkomst wanneer je bijvoorbeeld om medische redenen het rustig aan moet doen. Een cursus buiten de deur is in dit geval vaak te inspannend.

– Wanneer je zwanger bent van je volgende kindje kan het zijn dat je geen behoefte meer hebt aan een groepscursus. Toch heb je behoefte aan het opfrissen van informatie en/of het doen van oefeningen afgestemd op jouw persoonlijke behoefte.

– Je bevalling komt steeds dichterbij en op het laatste moment krijg je toch behoefte om je op een goede manier op je bevalling voor te bereiden. Je buik is al aardig rond en je vindt het prettig om niet meer de deur uit te hoeven.

– De cursus zwangerschapsyoga heb je al gevolgd of je bent hier nog mee bezig. Er zijn een aantal zaken die je maar niet van je af kunt zetten. Hierdoor ervaar je stress of spanning. Via de zwangerschapscoaching kunnen we hier aandacht aan besteden, waardoor je je weer zekerder en rustiger gaat voelen.

Over de instructeur

Profielfoto

Linda Ambtman

De ervaring van zwanger zijn, bevallen en de kraamtijd is een bijzondere. Ik denk daarbij enerzijds aan het wonder dat een hoopje cellen uitgroeit tot een baby, een mens. En anderzijds ook aan de onbeschrijflijke gevoelens, kwetsbaarheid en veranderingen die plaatsvinden in elke fase. Daarom heb ik na mijn yoga opleiding in India verdiepende zwangerschaps- en postnatale yoga opleidingen gedaan bij Birthlight en Arhanta. Hier leerde ik over de toegevoegde waarde die yoga voor zowel zwangere vrouwen, nieuwe mama’s als baby’s kan hebben. Ik prijs mezelf gelukkig dat ik dat zelf ook heb mogen ervaren: die hele reis van zwanger zijn, bevallen en het met niets dan liefde mogen zorgen voor onze twee dochters Roos (2019) en Lotte (2021). Door yoga kon ik in elke fase goed ontspannen, fit blijven en verbinden met onze baby. Mijn lessen zijn hier dan ook op gericht. Nuchter, toegankelijk, liefdevol en met af en toe een vleugje humor. Ik hoop dat ik via The House of Balance de waarde van yoga kan doorgeven aan andere vrouwen in deze bijzondere tijd van hun leven.

Bekijk meer cursussen van Linda Ambtman →

Cursusoverzicht

Sessies worden afgestemd op jouw behoeften.
© 2022 The House of Balance - Powered by Maatos